We've got your back

[unex_ce_button id="content_rh4myo34t" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="14px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#ceb210" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.cicgroup.nl/athlete-representation/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]ENGLISH PAGE[/ce_button]

CiC group ondersteunt en vertegenwoordigt sporters en coaches met een uitgebreid programma aan faciliteiten. Omdat wij geloven in vrijheid en loyaliteit bieden wij onze services niet alleen als volledig management pakket, maar kan er ook worden gekozen voor het apart afnemen van de verschillende diensten die hieronder worden genoemd.

Vertegenwoordiging
CiC group vertegenwoordigt atleten en coaches bij al hun professionele activiteiten. Bij arbeidsverhoudingen, transfers, sponsoring, & partnerships, samenwerkingen en door middel van het matchen van internationale vraag en aanbod.

Personal coaching
Omdat wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de basis is voor een succesvolle carrière, ondersteunen en adviseren wij atleten en coaches bij persoonlijke zaken  en bieden wij oplossingen voor praktische problemen die voorkomen in het leven van een professionele sporter.

Juridisch management
Met een team van haar eigen juristen ondersteunt CiC group  bij het opstellen, screenen, corrigeren en filen van contracten en ondersteunen wij bij conflicten.

Mentale training
Atleten en coaches die dit wensen, kunnen van deze expertise van CiC group (zie ook mentale training elders op deze site) op dit gebied  gebruik maken.

Financieel management
CiC group biedt  voor talenten in samenwerking met  zorgvuldig geselecteerde financiële en fiscale partners, advies op het gebied van (internationaal) fiscaal- en ander financieel management

Para-medisch begeleiding en voedingsadvies
CiC group beschikt over een uitgebreid netwerk op (para-)medisch gebied. Zowel bij persoonlijke blessure preventie, fitnesstesten en door middel van het verzorgen van fysieke training en voedingsadvies, betekent CiC group in de praktijk veel voor atleten en coaches.

Marketing & branding
CiC group besteedt veel aandacht aan persoonlijke marketing. Omdat CiC group actief is in zowel sport, fashion als in de entertainment industrie, zijn er vele contacten met organisaties en merken die zich graag profileren met de talenten die CiC group vertegenwoordigt.