Anything is possible

[unex_ce_button id="content_rxp7uy93o" button_text_color="#000000" button_font="regular" button_font_size="14px" button_width="auto" button_alignment="center" button_text_spacing="2px" button_bg_color="#c9ab26" button_padding="15px 60px 15px 60px" button_border_width="0px" button_border_color="#000000" button_border_radius="0px" button_text_hover_color="#ffffff" button_text_spacing_hover="2px" button_bg_hover_color="#000000" button_border_hover_color="#000000" button_link="http://www.cicgroup.nl/football-management/" button_link_type="url" button_link_target="_self" has_container="1" in_column=""]ENGLISH PAGE[/ce_button]

Voetbalmanagement

Talent en het ontwikkelen ervan staan aan de basis van succes. Maar als op een hoog niveau sportief gepresteerd moet worden, is het ook noodzakelijk dat een speler de juiste mensen om zich heen heeft. Een goede intermediair kent de markt en is tevens vertrouwenspersoon. 

CiC group biedt een totaalpakket aan voetbalmanagement op basis van jarenlange ervaring, expertise en persoonlijke betrokkenheid. Wij begeleiden en faciliteren, voeren data analyses uit en matchen talent met internationale vraag. Als geregistreerde intermediairs groep zijn wij actief voor zowel spelers als clubs in een groot aantal landen en doen voetbalzaken gebaseerd op vertrouwen.  

 

Spelersbegeleiding
Gerichte persoonlijke begeleiding
Duurzame strategische carrière planning
Focus op de ontwikkeling van voetballer én mens

 

 

Speler en club vertegenwoordiging (intermediair)
Bewezen internationaal transfer record
Specifieke juridische kennis en ervaring
Transparantie voor speler en familie

 

 

Analyse
Big data analyse van de markt
Gerichte matching voor clubs en spelers
Koppeling data aan menselijke factor

 

Voor spelers en clubs bieden wij de volgende diensten:

Transfer management
CiC group zoekt voor spelers een passende club en onderhandelt bij het afsluiten van de arbeidsovereenkomst. In opdracht van clubs zoeken wij spelers en/of ondersteunen wij het transfer proces.

 

Carrièrebegeleiding
CiC group helpt spelers en hun omgeving inzicht te krijgen in de ‘wetten van het betaald voetbal’, hoe te denken en handelen als topsporter en geeft advies inzake club- en opleidingsculturen, opleidingsvergoedingen, CFK en andere zaken die zich afspelen op en rondom het veld.

 

Personal coaching
Omdat wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de basis is voor een succesvolle carrière, ondersteunen en adviseren wij spelers bij persoonlijke zaken en bieden wij oplossingen voor praktische problemen die voorkomen in het leven van een profvoetballer.

 

Juridisch management
Met een team van (haar eigen) juristen ondersteunt CiC group  bij het opstellen, screenen, corrigeren en filen van contracten en ondersteunen wij bij conflicten.

 

Data analyse
Voor clubs en spelers biedt CiC group op basis van haar eigen unieke database inzicht in de kwaliteiten en karakteristieken van spelers over de hele wereld.

 

Mentale training
Spelers die dit wensen, kunnen van deze expertise van CiC group op dit gebied gratis en onbeperkt gebruik maken (zie ook mentale training elders op deze site).

 

Financieel management
CiC group biedt in samenwerking met  zorgvuldig geselecteerde financiële en fiscale partners, advies op het gebied van fiscaal- en ander financieel management voor spelers.

 

Para-medisch begeleiding en voedingsadvies
CiC group beschikt over een uitgebreid netwerk op (para-)medisch gebied. Zowel bij persoonlijke blessure preventie, fitnesstesten en door middel van het verzorgen van fysieke training en voedingsadvies, betekent CiC group in de praktijk veel voor spelers.

 

Marketing & branding
CiC group besteedt veel aandacht aan persoonlijke marketing. Omdat CiC group actief is in zowel sport, fashion als in de entertainment industrie, zijn er vele contacten met organisaties en merken die zich graag profileren met de talenten die CiC group vertegenwoordigt.

Spelers door de jaren heen

Maak kennis met de nieuwe generatie

Clubs waarmee en waarvoor we gewerkt hebben