ccccic

In 2012 begonnen wij met het creëren van content voor onze eigen organisaties.
Wij waren namelijk eigenwijs en vonden dat wij zelf wel designers, storytellers en copywriters in huis hadden. Die talenten waren ook echt wel aanwezig, maar alleen eigenwijsheid en talent bleken in eerste instantie absoluut niet voldoende. We moesten het ook echt leren.

Met vallen en opstaan ontdekten wij welke vormen van communicatie het beste voor onze eigen organisaties werkten en werden wij echt handig in het oplossen van vragen zoals:

Hoe kunnen wij onze diensten en producten het beste laten zien?
Hoe zorgen wij ervoor dat onze organisaties zich blijven onderscheiden?
Hoe creëren wij de vibe die bij ons past en laat zien waar wij voor staan?
Hoe brengen wij over dat wij altijd zoeken naar diepgang?
Hoe creëren wij nieuwe leads en bekendheid?


Het was een mooie leerperiode waarin we steeds veelzijdiger werden en een enorme hoeveelheid kennis en ervaring opdeden. Inmiddels krijgen wij van steeds meer relaties van CIC group de vraag of wij hen kunnen helpen met hun communicatie. Uiteraard, want ons motto is “bringing out the best in people”.

Dit is ons verhaal. Het heeft uiteindelijk geleid tot het helpen van organisaties en individuele talenten met hun content. Zij hebben allemaal hun eigen authentieke verhaal. Wat is uw verhaal?

onze diensten

Content consultancy
contentcreatie
Campagnes
neem contact met ons op

omdat er altijd iets te vertellen is

the daily post

Een sterke aanwezigheid op Instagram wordt steeds belangrijker. Elke maand zijn er meer dan 1 miljard gebruikers waarvan 63% elke dag. Of u het nou leuk vindt of niet, steeds meer mensen beoordelen op Instagram of ze wel of niet zaken met uw bedrijf willen doen.

Relevant zijn op Instagram kan u dus veel business opleveren als u het goed aanpakt. Maar het consequent en effectief beheren van een Instagram account kost ontzettend veel tijd, dus wie moet dat doen? Heeft u nog een zoon, dochter, nichtje of neefje die het leuk vindt om te doen? Of gaat u er speciaal iemand voor aannemen? Bij veel bedrijven is Instagram account management inmiddels een fulltime baan.

Voor iedereen die wel gelooft in de meerwaarde van Instagram maar niet de tijd heeft om het allemaal zelf te beheren is er nu THE DAILY POST

De daily post beheert zakelijke Instagram accounts met content die gemaakt is om te informeren, kennis te delen en te inspireren. Dit alles leidt tot een publiek dat u steeds beter gaat vertrouwen, steeds meer van u wilt leren, van u gaat houden en uit kan groeien tot een jarenlange klant.

Wij bieden Instagram contentservices voor elk niveau.