sfe Management

CIC SFE Management helpt organisaties en individuele talenten om te slagen in sport, fashion en entertainment (SFE).

Sinds 2002 managen en faciliteren wij niet alleen carrières van individuele talenten in sport, mode en entertainment, maar begeleiden wij ook investeringen, implementeren wij verandermanagement en bieden wij onderwijs en consultancy aan organisaties die actief zijn in sport, mode en entertainment.

Inmiddels zijn wij een gewaardeerde partner geworden van atleten, modellen, muzikanten en producers maar ook van investeerders, clubs, overheden, universiteiten en academies.

voor organisaties

Fusies en overnames

Wij begeleiden investeerders en sportorganisaties tijdens het M&A-proces van sportfranchises. Van auditing, validatie en due diligence, tot benchmarking en nazorg; wij staan ​​onze klanten bij met uitgebreide kennis van de sportmarkt en inzicht in zowel de harde als de zachte factoren van financieel succes in de sport.

Endorsement

Merken matchen met talent is wat wij al meer dan vijftien jaar succesvol doen in veel verschillende sporten. Onze klanten variëren van teams en clubs tot veelbelovende jonge talenten en gearriveerde professionele atleten. Onze diensten omvatten branding en positionering, het voeren van onderhandelingen en nazorg.

Verandermanagement

Van andere organisaties verschillen sportorganisaties in opzet, doelen en meestal ook in juridische en financiële structuur. Deze bijzondere structuren vragen om een ​​andere aanpak en kennis van de sportcultuur. Met meer dan vijftien jaar ervaring in zowel technisch als uitvoerend management in sport is CIC group in staat om verandering en duurzaamheid te implementeren.

Onderzoek en ontwikkeling (R&D)

Voor overheden, bonden en onderwijsinstellingen verzorgen wij sportstimulering en doen wij onderzoek naar de invloed van sport als sociaal maatschappelijke factor. In de afgelopen vijfentwintig jaar hebben wij een grote hoeveelheid kennis verzameld over sportstructuren en succesfactoren in de sport. We zetten deze onderzoeksresultaten in bij het ontwikkelen van sociaal maatschappelijke projecten en het verbeteren van gemeentelijke sportstructuren.

voor individueel talent

CIC SFE Management ondersteunt individueel talent in sport, fashion en entertainment met een uitgebreid programma van vertegenwoordiging en managementdiensten. Op basis van jarenlange ervaring bieden we op maat gemaakte diensten voor elk talent dat we vertegenwoordigen. Een persoonlijke benadering staat aan de basis van al onze services. We geloven in vrijheid en loyaliteit. Daarom leveren wij onze diensten niet als vast menu. Naast een volledig pakket kun je ook kiezen voor afzonderlijke diensten uit onderstaande lijst.

Full Service-management

Wij vertegenwoordigen atleten en coaches, modellen, schrijvers, artiesten en producenten bij alle commerciële activiteiten,  werkgelegenheid, transfers, samenwerkingsverbanden en merchandising.

Persoonlijke begeleiding

Bringing out the best in people. CIC SFE management ondersteunt de professionele maar ook de persoonlijke ontwikkeling van talenten. We faciliteren en begeleiden je bij de uitdagingen van een professionele carrière, arbeidsethiek, financiën, media-aandacht en wat je kunt verwachten als je in het buitenland werkt en woont.

Juridische zaken

CIC group biedt talenten een breed scala aan juridische diensten. Met een team van ervaren sportjuristen omvat onze juridische expertise het opstellen en screenen van vele contracten.

Mentale coaching

CIC is gespecialiseerd in mentale coaching en training. De afgelopen tien jaar hebben wij mentale training gegeven aan zowel organisaties als individuele talenten. We helpen talent mentaal sterk te worden en de juiste keuzes te maken in zowel werk- als privésituaties.

Financieel management

Onze zorgvuldig geselecteerde financiële partners bieden talenten de relevante bankdiensten en belastingadviezen.

persoonlijke marketing

Een talent wordt vanaf een bepaald niveau een merk met een bepaalde waarde. Wij zijn voor onze klanten altijd op zoek naar manieren om deze merkwaarde te vergroten. Een belangrijk onderdeel hiervan is een gedegen marketingstrategie. Samen stellen wij deze marketingstrategie op en voeren wij de campagne stap voor stap uit.