"Mijn tijd is kostbaar.
Ik wil trainen op momenten dat
het mij uitkomt."
"Ik stel hoge eisen aan kwaliteit.
Ik wil trainen op een effectieve manier."
"Ik ben gesteld op mijn privacy.
Ik heb geen zin in een drukke gym
met allerlei mensen."

waar en wanneer je wil

CIC Elite personal training is er voor jou persoonlijk. Op locaties en tijden die voor jou goed uitkomen. Een personal trainer die naar jou toe komt. Waar en wanneer je wilt. Dat kan bij jou thuis in de buurt zijn, of totaal ergens anders, omdat je daar nou eenmaal bent. Zelfs al boek je op het allerlaatste moment. Want soms loopt het nou eenmaal zo of soms heb je gewoon plotseling zin om te trainen. Wij begrijpen dat.

Kwaliteit van trainen

De workouts zijn opgezet door een team van ervaren trainers die kennis van zaken hebben en weten hoe een exclusieve personal training dient te worden gegeven. Iedere training is uiteraard qua niveau op jou persoonlijk gericht en in overleg bepalen we wat je doelen zijn. Ook dat heb je dus zelf in de hand. En die doelen gaan we halen. Je zal het zien.

Materialen

Wij maken gebruik van de meest moderne materialen die nodig kunnen zijn om je trainingsdoelen te halen. Omdat de trainingen op locatie worden gegeven is het uiteraard niet mogelijk om zware apparaten mee te nemen, maar de personal trainer heeft altijd de juiste materialen bij de hand voor de beste training.

de organisatie

Tot slot, CIC Elite personal training werkt met een eigen helpdesk voor inschrijven en administratieve zaken. Daardoor kunnen wij snel handelen en flexibel zijn. Behalve vernieuwend en modern, zijn wij echter ook ouderwets. Persoonlijke service en netheid zijn voor ons nog belangrijke onderdelen van ons vak. Jouw training wordt accuraat geregeld, ook al wil je om tien uur ‘s avonds trainen of om zeven uur in de ochtend. Wij regelen het.

hoe het werkt

Je kunt ons bellen of whatsappen. Wij geven je dan nadere informatie over de trainingen, kosten en organisatie. Wanneer je direct wilt gaan trainen, dan bespreken we samen waar, welke tijd en welke dag en geven wij aan hoe de financiën worden geregeld. Ook zullen we vragen naar je naam en je adres voor veiligheidsredenen. Betaling geschiedt vooraf per bank. Zodra je betaald hebt, zetten wij het organisatorische proces in werking en zal de personal trainer op de locatie aankomen op de tijd die jij aan ons hebt doorgegeven. Hij zal je vooraf bellen om kennis te maken. Als je vaker met hem hebt getraind is dit telefoontje natuurlijk niet meer nodig.

Boek een training