cic tennis academy

Weet je nog die zaterdagmiddag toen de zon scheen en een hele set lang alles vanzelf leek te gaan? Niets kostte kracht en je stuurde je tegenstander van het kastje naar de muur. Soms heb je van die dagen dat alles lijkt te kloppen, maar als tennisser weet je dat er ook vele wedstrijden zijn dat je meer met jezelf aan het vechten bent dan met de persoon aan de overkant van het net. 

Maar... daar kun je wel degelijk iets aan doen. Dat lekkere gevoel van een goede techniek kan je met de juiste aanpak je eigen maken. In plaats van dat je telkens vervalt in dezelfde fouten en voor altijd blijft zoeken naar die momenten dat je toevallig de bal lekker raakt, kun je de slagen gaan beheersen en inzicht krijgen hoe je moet spelen en waarom. Dat kan echt.

De trainers van CIC bieden een gedegen lesmethode en werken samen met jou aan je techniek, helpen je tactisch inzicht te krijgen en stimuleren je om fysiek sterker te worden. Om er vervolgens samen voor te zorgen dat je ook mentaal wedstrijden kunt winnen. Zelfs die tegen je angstgegner...

Wij werken al meer dan 25 jaar met zowel beginners als spelers op het hoogste niveau, met een vaste en effectieve lesmethode. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen en doen veel onderzoek naar vooruitstrevende methodes. Iedere leerling krijgt bij ons echt persoonlijke aandacht, van beginner tot topspeler. 

meer dan 34 jaar historie

50K+
leerlingen
700K+
uur tennisles
1M+
ballen
50+
tenniskampen
1
atp top 50 speler
10+
tennisreizen
8
professionals
25+
A/1 spelers en speelsters
800K+
banen gesleept
5000+
snaren kapotgeslagen
1
wta top 100 speelster
2
bondscoaches