chinema audiovisuele services

event aftermovies

herleef de mooie momenten

Wij leggen de hoogtepunten van jouw evenenement vast en monteren het tot een mooie herinnering. Tegelijkertijd zorgt het voor FOMO bij potentiele toekomstige bezoekers.

bedrijfsfilms

laat zien waar je goed in bent

Wil je een mooi project uitlichten, tevreden klanten aan het woord laten of gewoon laten zien waar je bedrijf voor staat? Wij regelen het voor je.

muziekvideo’s

het beeld dat jouw muziek verdient

Van geanimeerde lyric video tot volledige videoclip. Ons team denkt met je mee en maakt de beelden die je in je hoofd hebt of die passen bij de track.

photoshoots

we maken het wél mooier dan het is

Bij ons zijn de foto’s voor je albumcover,  presskit of bedrijfswebsite in goede handen. Buiten op locatie of helemaal strak in onze studio.

social media video’s

de hartslag van elke moderne organisatie

De meeste content kun je zelf maken. Gewoon met je eigen telefoon, niks aan de hand. Maar in bepaalde situaties is er meer nodig. Dan staan onze specialisten klaar om je te helpen.

social media ads

stop de scroll en bereik het juiste publiek

Social media advertenties zijn een effectieve manier om je product onder de aandacht te brengen. Maar het is wel de kunst om die aandacht te trekken en zo lang mogelijk vast te houden. Dit is voor ons een sport en doen we graag ook voor jou.

goed geluid maakt het verschil

audio mixing

goed idee, sterk concept, nu nog goed gemixt

Eerst is er inspiratie, vervolgens ga je schrijven. Maar een opzetje of een demo is nog geen echte track. Alleen wanneer je alle geluiden op de juiste wijze arrangeert en mixt, krijg je uiteindelijk het gewenste resultaat. Wij maken jouw opzet of demo op vakkundige wijze klaar voor mastering.

audio mastering

een vak apart en toevallig ons vak

Iedereen die muziek maakt weet dat het masteren van een track een vak apart is. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat jouw track goed klinkt op alle geluidsinstallaties en speakers en op het juiste geluidsniveau kan worden uitgebracht.

audio sync licencing

een naadloze match van beeld met geluid

Onze producers hebben alles in huis om beeld te versterken of te begeleiden met muziek, geluidseffecten of ambient sound. We maken alles op maat en perfect passend bij het medium.

jingles en commercials

we maken die oorwurm voor je

Een goede jingle kan een anker zijn voor je merk. Jingles of commercials zijn er voor iedereen. Waarom zouden alleen de echt grote merken dat mogen hebben? Heb je iets te promoten op de radio of in een podcast? Wij helpen je met het maken van een sterke commercial.

voice-over engineering

wij laten je mooie stem extra mooi klinken

Wij begeleiden voice-over artiesten bij het opnemen van audioboeken, voice-over werk en commercials. Alle opnamen worden gedaan in onze complete geluidsstudio. Wil je liever zelf opnemen? Dan kunnen we jouw opname perfect afmixen.

podcast support

wij podcasten al sinds de ipod

Wij hebben jarenlange ervaring met alles wat erbij komt kijken als je een podcast wil uitbrengen. We kunnen je helpen bij het opzetten van je eigen setup, maar je kan het ook bij ons in de studio opnemen. De technische aspecten zijn bij ons in goede handen..