de ultieme privétraining

CIC Elite is het nieuwste initiatief van de Chin International Consultancy group en bestaat sinds 2020. Op basis van meer dan 25 jaar ervaring met technische, tactische, fysieke en mentale trainingen in verschillende sporten tot op wereldtopniveau, was voor ons het verzorgen van exclusieve personal training op locatie een logische stap. Met jopvanderlinden.nl zetten wij al onze kennis van (top)sport reeds in om mensen te helpen fit te worden en fit te blijven en met CIC Elite gaan wij nog een stap verder.

De personal training die wij met CIC Elite bieden is namelijk bewust niet voor iedereen bedoeld. Onze klanten zijn mensen die hoge eisen stellen aan zowel de inhoud van hun training als de flexibiliteit ervan qua tijdstippen en locaties. Mensen die niet alleen kwalitatief goed willen trainen, maar ook waar en wanneer het hun het beste uitkomt.

Wij hebben zelf door de jaren heen ervaren hoe belangrijk het is om te kunnen trainen waar en wanneer je maar wilt. Hoe prettig het is om snel en flexibel geholpen te worden door mensen die begrijpen dat sporten fijn en belangrijk is, maar niet altijd makkelijk valt te combineren met alle dagelijkse beslommeringen. Daarom bieden wij onze services aan op locatie en op de tijdstippen die voor onze klanten ideaal zijn en kunnen bij ons trainingen tot op het allerlaatste moment worden geboekt. Wij bewaken de kwaliteit van de trainingen zorgvuldig en besteden veel aandacht aan de organisatie ervan.

“Wij hopen met CIC Elite onze klanten de flexibiliteit en persoonlijke service te kunnen bieden die we tegenwoordig niet meer gewend zijn.”

mr. Henk-Maarten Chin

DGA Chin International Consultancy Group