als je in een negatieve spiraal zit

Heb je het idee dat je steeds weer dezelfde fouten maakt? Heb je het idee dat de geschiedenis zich herhaalt en dat het je niks oplevert? En heb je daar last van? Terugkijkend zie je dat er zich een patroon voordoet in je leven waar je ongelukkig van wordt, en daar wil je vanaf. 

Als jij je niet kan losmaken uit deze patronen dan kan dit leiden
- Burn-out
- Depressie


Albert Einstein zei dat de definitie van waanzin is: 'hetzelfde keer op keer doen en toch een andere uitkomst verwachten.' Klinkt logisch, maar toch maken we onszelf er vaak schuldig aan. Dat is zonde. Ik kan je helpen te herkennen wat de triggers van deze gewoonten zijn en geef je de tools om deze patronen te onderbreken.

boek een sessie

wat zegt nlp hierover?

Als je wil herprogrammeren dan zul je moeten onderbreken wat er nu al is, en daarom is het zo’n belangrijk onderdeel van NLP. Met behulp van effectieve technieken gaan we je patronen onderbreken. Het doorbreken van patronen is een van de leukste dingen om te doen omdat het zo snel effect heeft. Na een sessie kun je hier al profijt van hebben, want ik weet al heel snel welke techniek het grootste effect op jou zal hebben.

oefening

Zodra je merkt dat je in een patroon komt waar je vanaf wil verplaats je dan eens in de schoenen van een neutrale toeschouwer, bijvoorbeeld een journalist. Kijk eens met haar ogen naar wat er zich afspeelt, en schrijf je bevindingen op. Merk vervolgens op wat er verandert.

boek een sessie