Als je vastzit en weer vooruit wilt

Heb je steeds het gevoel dat het niet lukt om de progressie erin te houden? Voel je het verlangen om de volgende stap te nemen maar zit je tegelijkertijd vast? Vraag je je af waarom het niet lukt? 

Als jij vast blijft zitten dan kan dit leiden tot: 
- spijt van onvervulde verlangens 
- een gevoel van minderwaardigheid


Ik ben opgegroeid met het idee van eruit halen wat erin zit, het bereiken van mijn potentieel. Als topsporter en als mens heeft mij dat veel gebracht. Het gevoel van vastzitten is heel herkenbaar en ik weet hoe vreselijk het is.  Ik wens het niemand toe, daarom wil ik je helpen.

boek een sessie

wat zegt nlp hierover?

Ik laat je kennis maken met de fundamentele behoeften die er bestaan, en welke behoeften voor jou het meest belangrijk zijn. Om deze behoeften te vervullen zetten we allemaal voertuigen in / manieren om de behoeften te vervullen dus. We gaan op zoek naar het niveau waarop de blokkade zich bevindt, en halen de blokkade weg.

oefening

Vaak denken mensen dat ze vastzitten, terwijl ze eigenlijk niet goed weten wat ze willen. Weet jij wat je wil? Heb jij helder voor ogen hoe jij je leven zou willen inrichten? Doe eens de volgende oefening om meer inzicht te krijgen in je verlangens: Maak jezelf comfortabel, zet een lekker muziekje aan, ga in een lekkere stoel zitten en schrijf in 5 minuten alle dingen op die je graag zou willen bereiken. Denk er niet teveel over na, laat je pen lekker over het papier bewegen en merk op wat er gebeurt.

boek een sessie